Groepsverblijf Molenhof - Ameland
Home
Indeling
Eetzaal
Slaapzalen
Toiletunits
Keuken
Terras/speelveld
Fotoalbum Molenhof
Contact
Fotogalerij Ameland
Links

Recreatiezaal 

De 'Molenhof 'heeft een ruime recreatiezaal met daarin tafels en stoelen voor max 70 personen. Er is een gezellige zithoek aanwezig met tv. 

Ook geschikt voor bruiloften, recepties of jubilea.

 

Slaapzalen

De 'Molenhof' heeft drie ruime slaapzalen. Aangrenzend aan één van deze zalen bevinden zich nog twee slaapkamers met elk vier bedden. In alle slaapvertrekken staan stapelbedden. De bagage kan opgeborgen worden in de ruime stellingkasten. 

Zelf meenemen: hoeslaken, slaapzak en sloop. 

 

Toiletten/douche

De sanitaire voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving van de slaapvertrekken. Er bevinden zich twee aparte toiletafdelingen, met elk drie wc's, twee douches en vier wasunits. Bovendien grenst er direct aan de keuken nog een toiletafdeling met wc, douche en wasgelegenheid. Deze afsluitbare ruimte is vooral handig als er senioren en hulpbehoevenden in de groep aanwezig zijn. 

 

Keuken

De keuken is volledig ingericht met o.a een 6 pits gasfornuis met ingebouwde oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkasten, diepvriezer, afwasmachine, wasmachine en wasdroger. Een grote kast met servies en glaswerk, zo ook nog een extra voorraadruimte. Alles wat u nodig heeft voor een verblijf op basis van zelfverzorging.

Extra aanwezig: koffiefilters en afwasmiddel voor de vaatwasser.

 

Terras/speelveld

Voor de accommodatie is een groot speelveld met volleybalnet. Ook staat er een buitentafeltennistafel. Tuinmeubilair (picknicktafels, tuinstoelen en terrastafels) aanwezig. Het terras is gedeeltelijk overdekt.

    

   

 

 

 

Groepsverblijf Molenhof  | info@molenhof.net